Serem al Mescla’t de Sabadell (6/10/2018)

El dissabte 6 d’octubre el banc d’energia de Sabadell serà present a la fira d’entitats Mescla’t 2018.

La plaça del Dr. Robert, el racó del Campanar i el passeig de la plaça Major s’ompliran de propostes per reivindicar els valors de diversitat i convivència davant del racisme, la xenofòbia, l’homofòbia o qualsevol discriminació.

Míriam Ferràndiz, regidora de Drets Civils i Gènere, ha destacat que “El Mescla’t és una oportunitat per ajuntar entitats, persones i una programació compromesa amb els drets de les persones i amb la igualtat a l’espai públic. És una forma mes d’anar demostrant que Sabadell és una ciutat compromesa. Així, el Mescla’t esdevé un punt de trobada i de treball per entitats alhora que un espai de difusió per aquestes.”

El programa de propostes és ampli i variat, amb l’objectiu comú de sensibilitzar el conjunt de la ciutadania per una igualtat que respecti totes les diferències. Entre les propostes hi ha activitats per a infants i joves i tot tipus de públic, tallers, dansa, músiques tradicionals, jocs, teatre, exposicions, col·loquis, i una mostra d’entitats, etc. Aquest any, a més, el públic podrà degustar plats típics de diferents països en la zona gastronòmica que s’instal·larà al Racó del Campanar. També destaquen al programa els concerts de cloenda, a càrrec de Can Canalla i d’Animal.

Dins del Mescla’t 2018, al racó del Campanar des del banc d’energia programem dues activitats diferents, una pel matí i l’altra per la tarda:

  • De 10 a 14hPunt d’Atenció Energètica. Vine amb les factures d’energia i t’aconsellem com reduir-les!
  • De 16 a 18hInformació i inscripcions del taller de fabricació d’un mesurador d’energia E-Tarpunòmetre que es farà després. També et pots inscriure aquí: Inscripcions Tallers
  • De 18 a 20hTaller d’apoderament energètic amb la fabricació d’un mesurador d’energia per descobrir com s’utilitza l’energia a casa teva.

Des del banc d’energia tenim diferents activitats i tallers per els propers mesos. Podeu consultar-los a l’apartat Tallers i Agenda.