Avís Legal

En compliment del que preveu l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de l’Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE), s’informa que www.bancdenergia.org és domini d’ Associació Banc d’Energia, amb domicili al Carrer Milà i Fontanals, 82 1º 1ª de Barcelona 08012 (Barcelona) i inscrita en el nº de registre 56218-J/1 Sec. 1ª del Registre d’Associacions de La Generalitat de Catalunya.

Condicions d’ús de la pàgina web

La pàgina d’aquest lloc web és d’accés públic, lliure i gratuït. Doncs el sol fet d’accedir a la pàgina web no implica cap tipus de relació entre Associació Banc d’Energia i l’usuari.

L’usuari es compromet a utilitzar els continguts, l’informació i les dades del lloc web de conformitat amb les condicions, termes i polítiques vigents, tenint en compte la normativa d’aplicació, així com les bones costums generalment acceptades i de l’ordre públic.

L’usuari s’abstindrà d’utilitzar els continguts de la pàgina web domini d’Associació Banc d’Energia amb finalitats il·lícites o contraries al dret, que puguin resultar lesives als drets i interessos del titular, de la resta d’usuaris, de tercers o de qualsevol forma que puguin danyar, inutilitzar o deteriorar aquest lloc web, així com impedir la possibilitat de gaudir-ne per part dels usuaris, o bé, impedir l’ús normalitzat de la mateixa.

Responsabilitat en els enllaços

La informació i serveis inclosos o disponibles a través de la pàgina web contenen enllaços a altres llocs web, de manera que Associació Banc d’Energia no es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivada de l’ús d’un vincle, o de l’informació obtinguda a través del mateix, de l’interrupció en el servei o en l’accés, o de l’intent d’un mal ús del vincle, ja sigui en conectar al lloc web www.bancdenergia.org, o bé, a  l’accedir a la informació d’altres webs que la mateixa pàgina facilita.

Es recomana que es consultin les polítiques de privacitat d’aquests llocs web de tercers, ja que els seus procediments de recollida i tractament de les dades personals podrien diferir del nostre.

Propietat intel·lectual i industrial

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa d’Associació Banc d’Energia.