Exposició L’energia a les nostres mans

Del 17 de setembre al 6 d’octubre de 2018 es podrà visitar a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell l’exposició que hem preparat sota el títol L’energia a les nostres mans. Amb el muntatge, acompanyem a descobrir com podem col·laborar en transformar la injustícia energètica i el canvi climàtic des de casa. 

L’exposició mostra les dues grans línies en les quals vol incidir el banc d’energia: la injustícia energètica d’una banda i el canvi climàtic i la transició energètica de l’altra. Et proposem tres maneres de contribuir a canviar aquesta situació: utilitzar gratuïtament un aplicatiu online d’estalvi energètic, optimitzar el consum energètic amb un mesurador d’energia i, finalment, participar de la iniciativa Estalviar per Compartir. Aquesta darrera opció comporta destinar part dels diners estalviats en el consum energètic propi a realitzar millores d’eficiència a les llars que pateixen injustícia energètica.

On i quan?

Biblioteca Vapor Badia – Carrer de les Tres Creus, 127-129, Sabadell,

De dilluns 17 de setembre de 2018 a dissabte 6 d’octubre de 2018
Horari: Dilluns, de 16 a 21 h. De dimarts a divendres, de 10 a 21 h. Dissabtes, d’11 a 20 h.

L’activitat s’emmarca en el projecte Construint Ciutat de l’Ajuntament de Sabadell i en el qual participa banc d’energia Sabadell.

+ informació