imatge mans bancdenergia

La cooperativa Tarpuna està 100% implicada amb el banc d’energia, nascuda del procés d’innovació social en l’àmbit de l’energia. Aportem coneixement tècnic per desenvolupar metodologia i eines per d’acompanyament energètic. També promovem la iniciativa en els projectes i tallers educatius relacionats amb l’energia. I hem desenvolupat tot l’entorn d’estalvi energètic associat al banc d’energia: des de l’aplicatiu d’acompanyament familiar, fins a l’anàlisi de dades del monitor d’energia i qualitat ambiental e-Tarpunòmetre.

Logo TARPUNA_Simbol

Estalvia amb el banc d’energia!

Posem a la teva disposició eines online per a la descoberta i l’empoderament energètic per tal que puguis reduir la despesa energètica de casa teva. I ens posem a la teva disposició per ajudar-te en allò que necessitis.

Prova-ho i fes #EstalviarPerCompartir!

El concepte de vulnerabilitat energètica inclou aquells casos que estan en procés d’empitjorar les seves possibilitats per cobrir de forma raonable, autònoma i contínua les seves necessitats bàsiques, fent que les restriccions en consums bàsics d’aigua i energia […]