El banc d’energia aterra a Sants

El banc d’energia ha entrat a formar part de la branca de consum responsable de la Lleialtat Santsenca, l’espai per a usos veïnals cooperatius i de cultura popular del barri de Sants de Barcelona. Per aquesta raó, ens volem presentar al barri amb una trobada oberta a tothom el dijous 22 de novembre a la mateixa Lleialtat.

Les activitats al barri ja han començat. Durant aquest octubre hem fet dues sessions pràctiques d’estalvi energètic a la llar en col·laboració amb La Troca, l’escola comunitària de formació permanent que es troba al recinte de la Lleialtat Santsenca. El taller ha tingut molt bona acollida i vam poder acompanyar a una quinzena de famílies a descobrir quins canvis podrien fer en cada cas concret per estalviar en la seva factura de gas i electricitat. Ho van fer amb la nostra aplicació online oberta.

Després de la presentació ens agradaria establir un punt d’assessorament energètic periòdic al barri de Sants. A banda, mirarem d’oferir un taller d’autoconstrucció participativa de mesuradors d’energia amb tecnologia Arduino o e-tarpunòmetres.

Ens veiem per Sants!