bancdenergia bcn sant antoni

Estalvia amb el banc d’energia!

Posem a la teva disposició eines online per a la descoberta i l’empoderament energètic per tal que puguis reduir la despesa energètica de casa teva. I ens posem a la teva disposició per ajudar-te en allò que necessitis.

Prova-ho i fes #EstalviarPerCompartir!

Sant Antoni és un barri de Barcelona d’uns 38.000 habitants amb un teixit associatiu implicat i dinàmic. Entitats del barri promouen un banc d’energia de proximitat per al tractament pioner de les situacions de vulnerabilitat per pobresa energètica que pateixen moltes famílies, aplicant l’esquema #EstalviarPerCompartir que relaciona estalvi energètic (lluita contra el canvi climàtic) i solidaritat amb les famílies més vulnerables, millorant les condicions d’habitabilitat i eficiència energètica de les seves llars.

El concepte de vulnerabilitat energètica inclou aquells casos que estan en procés d’empitjorar les seves possibilitats per cobrir de forma raonable, autònoma i contínua les seves necessitats bàsiques, fent que les restriccions en consums bàsics d’aigua i energia […]