En compliment de l’article 5 de la LOPD, t’informem que les dades recollides al formulari s’inclouran en el fitxer Col·laboradors del Banc d’Energia, el responsable del qual és l’Associació Banc d’Energia, i seran tractades per a la gestió de l’entitat.
Pots exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al seu tractament enviant un correu electrònic a info(@)bancdenergia.org o bé presentant un escrit a la seu de l’Associació.

 

Per què participar al banc d’energia?

El banc d’energia pretén relacionar dues realitats que ens toquen molt de prop:

  • La problemàtica de pobresa energètica (l’accés bàsic a l’energia). Gent gran soferta que no demana ajuda i amaga la seva situació de manera perillosa. Famílies amb els membres a l’atur que sobreviuen patint per l’educació dels seus fills o la salut pròpia. Persones que treballen però amb condicions i sous precaris que no els permeten evitar el risc d’exclusió. Gent com tu que, per aquelles coses de la crisi econòmica, la vida els ha fet un gir de 180º. Tot això té impactes socials importants sobre aquestes famílies però també sobre el conjunt del barri i del municipi.
  • El canvi climàtic, una realitat global que cada cop es fa més preocupant i sobre la qual tots podem aportar el nostre granet de sorra minimitzant el malbaratament de l’ús de l’energia.

Per això promovem l’estalvi i l’eficiència amb finalitat solidària per a un benefici social, a més dels motius econòmics i ambientals, tots ells importants. Així tots en sortim beneficiats.

Participant amb el banc d’energia disminuireu el rebut energètic i formareu part d’una xarxa que uneix entitats, empreses, treballadors i veïns per a la millora de la vida de tota la comunitat.

Apunta’t i participa

Segur que trobes la forma de fer-ho que et convé més. Pots participar i col·laborar amb el banc d’energia de molt diverses formes:

  • Et pots adherir a l’estalvi energètic solidari: promou l’estalvi i l’eficiència a casa teva… t’ajudem a analitzar el teu cas particular i una part de l’estalvi assolible que tinguis sense mesures de gran cost revertiran en una clara finalitat social, afavorint també el compliment d’objectius de sostenibilitat ambiental.
  • Et pots fer soci/a de l’Associació: ens ajudaràs a fer més sòlid el banc d’energia i prendrem decisions conjuntament.
  • Pots també fer un donatiu periòdic:  ja sigui perquè vols col·laborar econòmicament amb el banc d’energia i no tens temps d’implicar-t’hi més o perquè vols complementar les teves aportacions de soci/a.