Regala’t i regala la millor energia!

La millor energia és aquella que s’estalvia, perquè és respectuosa amb el medi ambient i no engreixa innecessàriament els beneficis de les grans empreses elèctriques que actuen com un #oligopoli.

Aprendre a estalviar energia requereix motivació, entrenament i constància, però a la vegada és un exercici divertit, interessant i necessari que podem encarar pensant en un triple benefici: ambiental, econòmic i social.

El banc d’energia t’ofereix la possibilitat de sumar-te a la millor energia amb estratègies eficaces, recordatoris pràctics, respostes personalitzades als teus dubtes i, sobretot, amb un impacte social: lluitar plegats contra la pobresa energètica que tots tenim al nostre entorn, fent-ho des d’una perspectiva transformadora no assistencial.

Regala’t i regala la millor energia fent #estalviarpercompartir

Pots adherir-te a aquesta iniciativa i pots fer-li un regal a un familiar o amistat. Rebràs un certificat d’adhesió que podràs imprimir i regalar a qui ens indiquis. A més, podràs aprofitar la facilitat que posem a la vostra disposició per adquirir un aparell de mesura de l’ús de l’energia a la llar, una eina molt interessant per aconseguir la millor energia.

La millor energia, el millor regal!

m’interessa

 

El banc d’energia és una entitat (Associació) oberta a tothom que, per entendre’ns fàcilment, seria equivalent al Banc dels Aliments. Així com el Banc dels Aliments té per objectius lluitar contra el malbaratament dels aliments i contra la fam, el banc d’energia té per objectius:

  • lluitar contra el malbaratament de l’energia (i, per tant, contra el Canvi Climàtic, fomentant accions d’estalvi energètic), i
  • lluitar contra la pobresa energètica, millorant les condicions dels habitatges de les persones o famílies en situació vulnerable per tal de fer-los energèticament menys dependents i fent un acompanyament energètic formatiu, inversió inclosa, però no pagant factures, que això és tasca d’urgència social que fa l’Administració.

Navegant per la nostra web (també vostra), podreu trobar tota la informació sobre el banc d’energia. I si preferiu escoltar-ho, també tenim l’opció de l’entrevista radiofònica següent: