Quilòmetres d’energia solidària!

Dóna els teus km juntament amb un equip ciclista de Sabadell per lluitar contra la pobresa energètica i el canvi climàtic a través del banc d’energia!

L’equip ciclista Banco Mediolanum – Compromiso Cycling Team ha convertit la pobresa energètica en la seva lluita. Volen completar un repte solidari i donar visibilitat a la tasca del banc d’energia de lluita contra el canvi climàtic i la pobresa energètica.

Un repte solidari obert a tothom: apunta’t-hi!

El repte s’ha obert a la plataforma iWOPI que té un propòsit concret: convertir l’esforç de les persones en donacions solidàries a través de la col·laboració de les empreses. Qualsevol persona pot donar els quilòmetres que acumula mentre corre, camina, va en bicicleta o neda piscines.

El repte finalitza el 13 d’abril, així que hi ha temps per tal que sumis quilòmetres a la causa de l’equip ciclista i el banc d’energia!

Activitat de participació popular a Sabadell

Més concretament, del 4 al 5 de març, els membres de l’equip ciclista mantindran una bicicleta estàtica a ple rendiment durant 24 hores seguides 

A la una del migdia, a la Plaça del Doctor Robert de Sabadell, les rodes de la bicicleta començaran a girar. Diferents membres de l’equip ciclista s’esforçaran a cop de pedal per tal que no pari l’energia a favor del banc d’energia de Sabadell.

Mentre l’equip ciclista estigui pedalant, els responsables del banc d’energia realitzaran una activitat lúdica per a nenes i nens, i per adults,  per conscienciar sobre aquesta problemàtica que ens afecta de prop a tots.

A més, hi haurà altres bicicletes estàtiques per tal que qui vulgui pugui sumar-se al repte i pugui donar algunes pedalades.

Per concloure-ho, es farà una crida a la ciutadania per continuar el moviment i l’energia a través d’una classe de zumba!

Vegeu el programa complet de l’acte.