Punt d’Atenció Energètica a Sabadell

Des del banc d’energia hem posat en marxa un Punt d’Atenció Energètica a Sabadell que recorrerà diversos barris de la ciutat durant els pròxims mesos fins a finals d’any.

En aquest punt, qualsevol persona podrà fer consultes sobre com millorar l’ús de l’energia a casa seva, sobre el banc d’energia o sobre els seus contractes de gas i electricitat. Al mateix lloc, assessorarem sobre l’ús de l’aplicació gratuïta d’estalvi energètic de la nostra web (accessible aquí) i tothom qui ho prefereixi, pot portar la factura de gas i electricitat per tal de fer servir aquesta eina al mateix punt d’atenció, on una persona encarregada pot ajudar en el procés.

Des del Punt d’Atenció Energètica, a banda d’informar sobre les oportunitats d’estalvi energètic, també pretenem sensibilitzar la població davant la realitat de vulnerabilitat energètica. A més a més, recollirem suggeriments i propostes d’acció que vagin en la línia de l’objectiu del banc d’energia.

Sabeu que podem estalviar fins a un 30% de l’energia que utilitzem a casa només fixant-nos com l’utilitzem? Us esperem al punt d’atenció energètica per descobrir-ho.

Calendari del Punt d’Atenció Energètica

El Punt d’Atenció Energètica estarà obert els dimecres al matí de 10h a 13h i a la tarda de 16h a 19h i és itinerant per:

PAE desembre 2018