Juga i aprèn a estalviar

Us presentem un seguit de jocs interactius on-line per aprendre quina és la millor manera d’estalviar energia i, d’aquesta manera, fer que el joc esdevingui realitat i pugueu fer #estalviarpercompartir amb el banc d’energia.

 

Energy Bits Històries petites per a un gran canvi (14+)

ENERGY BITS és un projecte que fa campanya per a l’ús sostenible de l’energia a nivell europeu, amb 27 documentals i un vídeojoc educatiu que desenvolupa el pensament crític i la motivació.

  Llar eficient (12+)

Guia interactiva d’estalvi energètic de l’habitatge per conèixer consells útils i fàcils per millorar l’eficiència energètica de casa teva, reduir la teva facturació i contribuir a millorar el medi ambient.

Joc d'en Doll Joc d’en Doll (12+)

Hola, sóc en Doll! I m’han encomanat una missió molt divertida: ensenyar-te a estalviar energia i utilitzar bé els aparells i estris de tota mena que tenim al voltant perquè no malmetem el medi ambient.

Avui he d’anar a casa de la família Batibull perquè hi ha moltes coses a corregir. Ajuda’m a trobar-les!

Joc l'energia a casa L’energia a casa: segueix-li la pista! (10+)

Joc interactiu per aprendre a fer un bon ús de l’energia a casa que té per objectiu ser una eina d’aprenentatge i conscienciació.

Resol les situacions incorrectes relatives a l’estalvi i bon ús de l’energia a casa, rep consells i suma punts!

Amb la casa sí que s’hi juga (10+)

Joc interactiu per descobrir com fer la casa més eficient.

Disposem d’un pressupost per fer accions de millora per estalviar energia i fer-la més confortable.

Posa'l a 26ºC Posa’l a 26ºC
Aquest estiu el fred no és moda! (8+)L’Anna té un company de feina molt calorós, que sempre posa l’aire condicionat a 21ºC a l’estiu. Però com que no vol passar fred, ella el posa a 26ºC quan ell es despista.Ajuda l’Anna sense que el seu company t’enxampi!
els 4 sabaters de l'energia Joc de papiroflèxia “els 4 sabaters”

Retalla, plega i descobreix com podem aprofitar millor les energies renovables i què podem fer per no malbaratar l’energia.