Històries d’estalvi solidari per compartir

Us presentem tres vídeos d’històries d’estalvi solidari que volem que compartiu amb totes les vostres amistats.

Aquestes històries són fruit d’un treball de disseny audiovisual realitzat pels alumnes de segon curs de l’Escola Superior de Disseny (ESDi) de Sabadell gràcies al conveni amb l’Ajuntament de Sabadell.

Un gran treball que ha estat molt gratificant per totes les parts. En Fran Pinel, professor de comunicació visual d’ESDi explica que

per a nosaltres, i en especial per als alumnes, ha estat una experiència i un aprenentatge molt enriquidor, i estan molt agraïts per l’oportunitat de col·laborar en un projecte real i de les característiques del banc d’energia

El treball va començar a primers d’octubre amb una sessió inicial d’exposició del banc d’energia amb ronda de preguntes per aclarir dubtes i emmarcar no només la idea general sinó també la línia de treball, enmig d’una primera pluja d’idees.  A finals del mes de novembre ja van presentar la proposta de tres històries curtes i entre tots afinarem idees i requeriments, amb la idea de fer el rodatge amb alumnes d’art dramàtic. I a mitjans de gener teníem l’última sessió de treball per conèixer l’estat dels treballs i fer l’últim intercanvi d’impressions: la cosa pintava molt bé!

Finalment, a mitjans de febrer vam tenir la presentació oficial de les tres històries d’estalvi solidari, amb gran emoció pel gran esforç realitzat i un magnífic resultat, molt agraïts d’haver pogut gaudir d’aquesta experiència compartida. En Joan Canal, col·laborador responsable de l’estratègia de comunicació del banc d’energia, ho descriu perfectament:

Felicitats a tot l’equip que ha fet possible aquestes peces! Transmeten perfectament el que volem i ho fan de la forma més adient: directa a la qüestió i, sobretot, directa a la via de solució. Es tracta de peces que res tenen a envejar a moltes de les produccions que actualment circulen en els mitjans, tot i estar feta amb escassetat de recursos, la qual cosa encara ho fa tot plegat més meritori. Per tant, moltes felicitats a l’equip i, per descomptat, a qui l’ha conduït.

L’Ajuntament de Sabadell ha estat sempre present i molt actiu en aquesta experiència compartida. Sense la seva col·laboració això no hagués estat possible. Moltes gràcies també!!

Sessió de treball a ESDi Sabadell

Els cracks autors d’aquest treball, acompanyats i guiats per en Fran Pinel, són:

  • Ruth Algueta Ostáriz
  • Cecilia Amate Ham
  • Victor Azcoitia Gallissà
  • Víctor Gómez Ortiz

Per completar-lo, han comptat amb la col·laboració creativa i de guionatge de les càpsules de vídeo de:

  • Pol Cercós Güell

I per poder fer les tres històries d’estalvi solidari van treballar amb els actors següents:

  • Càpsula energia elèctrica:  Ivette Callis  i  Izhar Álvarez
  • Càpsula energia tèrmica:  Sandra Menoyo Molins  i  Veronika Rika
  • Càpsula aigua:  Pep Linares Franqueza (com a pare)  i  Adrià Martínez Castro (com a fill)
I ara ja sí, agraint novament a tothom qui ho ha fet possible, us presentem aquestes històries d’estalvi solidari (per fer #estalviarpercompartir) perquè les compartiu amb amistats i coneguts: