Estalviar energia a casa: guia ràpida

A casa hi ha moltes coses que podem fer per estalviar energia. De vegades, però ens cal trobar sentit per ser constantment actius en aplicar les diferents mesures bàsiques, que no per conegudes deixen de ser menys importants.

L’Institut Català d’Energia genera materials per facilitar el coneixement d’estalviar energia que, com que són visuals i ràpids d’interpretar, us presentem aquí.

Des del banc d’energia hi afegim una motivació més per tal que us animeu a portar a terme aquestes (i altres) mesures d’estalvi. Amb el banc d’energia estalviar energia agafa una dimensió no només econòmica (personal) o ambiental (mundial), sinó també social (comunitat) perquè pensem en les famílies del nostre entorn proper (barri, poble,…) que estan en una situació vulnerable per pobresa energètica (moltes més de les que imaginem), valorem correctament la nostra situació i això sigui una manera més de passar a l’acció i obtenir així un triple impacte multiplicador i generador de moltes oportunitats.

A part d’aquests consells bàsics per estalviar energia, també podeu consultar els altres recursos d’estalvi disponibles, entre els quals el de la factura energètica.

Consells-Infografia-01

Consells-Infografia-02 Consells-Infografia-03 Consells-Infografia-04 Consells-Infografia-05