Agents energètics per a l’estalvi solidari a l’escola

Els primers agents energètics escolars del banc d’energia ja estan a punt per promoure l’estalvi energètic solidari a les escoles de Premià de Dalt.

Fa unes setmanes es va fer la descoberta energètica conjunta a les aules de 4t i 5è de primària, d’on han sortit 2 voluntaris per cada grup-classe per formar part de l’equip d’Agents Energètics del centre.

La direcció de l’escola va nomenar-los oficialment Agents Energètics aportant-los un distintiu clar sobre armilla reflectant que incorpora també el logo del banc d’energia.

Amb ells, vam recuperar els aspectes principals de la descoberta lumínica per tal que puguin traslladar-la a la resta de cursos i vam tornar a posar-ho en pràctica descobrint els espais comuns de l’escola i identificant oportunitats de millora de gestió molt interessants. Val a dir que els alumnes s’han agafat aquesta responsibilitat amb moltes ganes!

Es tracta també de traspassar les parets de l’escola i arribar a totes les famílies, convidant-les a participar d’aquest projecte pioner i innovador que només té sentit des de la participació àmplia de tots els actors del món local.

Us convidem, doncs, a sumar-vos a nivell familiar a aquesta iniciativa. PARTICIPA-HI, que és molt fàcil!  I si tens dubtes, posa’t en contacte amb nosaltres i intentarem resoldre’ls tots 😉

 

Més informació:  Notícia Escola Marià Manent, Notícia Escola Santa Anna