Condorchem s’activa amb l’estalvi solidari

Després de l’estiu hem posat fil a l’agulla amb #EstalviarPerCompartir a l’empresa Condorchem de Premià de Dalt.

Condorchem és una empresa d’abast internacional que treballa en l’àmbit ambiental, dissenyant i construint sistemes de tractament d’aigua i d’aire. I és de les primeres empreses en interessar-se i participar activament en el banc d’energia de Premià de Dalt.

El pla banc d’energia

Com ja hem fet en altres ocasions (i esperem fer-ne moltes més aviat), des del banc d’energia intentem acompanyar el procés de millora en l’ús de l’energia.  Una de les activitats inicials per implicar tothom és explicar el projecte a tot el personal de l’empresa. Perquè és important que tothom ho conegui i pugui participar-hi des de l’inici.

Després analitzem els consums d’energia amb eines que ens facilita l’empresa tecnològica DEXMA, també col·laboradora. Així podem interpretar en detall i conjuntament com s’utilitza l’energia per trobar oportunitats de millora, també en la factura.

I seguidament, entre tots fem la descoberta de les instal·lacions per acabar de trobar oportunitats de millora en la gestió diària de l’energia. Després és qüestió d’anar fent seguiment de les accions que se’n derivin i dels consums d’energia. I a estalviar, que això sí que està demostrat!

Amb ganes de créixer

Recentment s’ha adherit també l’empresa Fil-Genesis de Sabadell. Una empresa que coneix bé l’energia, perquè en genera de renovable amb dues centrals hidroelèctriques.

Així anem tancant el cercle: empreses col·laboradores que generen energia renovable, empreses col·laboradores que faciliten eines per ajudar a estalviar energia, empreses, entitats i persones col·laboradores que aporten i procuren estalviar energia… i tot plegat amb un propòsit comú: contribuir a millorar les condicions de pobresa energètica de famílies del nostre voltant.