Vols aprendre a fer #estalviarpercompartir? No t’ho perdis!

El banc d’energia de Sabadell t’ofereix la possibilitat d’aprendre a minimitzar el consum d’energia i unir-te a l’Objectiu #EstalviarPerCompartir.

Ja fa alguns anys que l’Ajuntament de Sabadell té un programa d’incentivació de l’estalvi energètic a la llar.  Ara l’ha integrat en la iniciativa del banc d’energia de Sabadell, que promou en conveni amb l’Associació Banc d’Energia. D’aquesta manera es converteix en una eina per fer front a la pobresa energètica a la ciutat.

Estalvi energètic a la llar

La campanya cedeix un mesurador d’energia elèctrica durant sis mesos de forma gratuïta. Acompanyat d’una formació i un programari específic, us permetrà descobrir com utilitzeu l’energia a casa vostra i reduir la factura.

Recentment hem fet aquest exercici amb persones adherides a l’estalvi solidari del banc d’energia de Sabadell. Malgrat ser persones conscienciades, la descoberta energètica amb aquest sistema ha permès descobrir possibilitats d’estalvi per valor de més de 200 euros l’any. I, a més, vam passar una molt bona estona comentant els descobriments 🙂

Així doncs, us animem a aprofitar aquesta oportunitat que us ofereix l’Ajuntament de Sabadell amb tot el nostre suport. Us hi podeu apuntar online a través de la web de l’Ajuntament: http://ca.sabadell.cat/Energia/p/comptadors_cat.asp

Objectiu #EstalviarPerCompartir

I no oblideu adherir-vos també al banc d’energia per aportar compromís i impacte social a aquesta descoberta.  Així serà encara més interessant i motivadora si tenim presents aquelles famílies veïnes que tenen dificultats serioses per accedir als serveis bàsics.

Fent #EstalviarPerCompartir amb el banc d’energia de Sabadell aportareu el vostre granet de sorra per fer front a la problemàtica social de la pobresa energètica que tenim més a prop del que de vegades pensem.

Cartell campanya #estalviarpercompartir de Sabadell