#AmbEnergiaPuc fa gran la participació de Sabadell

Aquests darrers dies de desembre molta gent de Sabadell s’ha acostat al  “mur de les bones energies”, ubicat a la plaça del Mercat Central. Els participants han expressat els seus desitjos, propòsits i reflexions escrivint amb colors ben llampants el final de la frase Amb energia puc…..fer un món millor…no gastar més del necessari …il·luminar les nostres vides…construir un futur!…etc. Els més menuts, a més d’escriure al ‘mur’, han pogut fer-se una màscara amb el logo del banc d’energia.

Es tractava d’”ocupar” un espai públic per difondre el banc d’energia i el seu lema #EstalviarPerCompartir.  L’estalvi i l’eficiència energètica és important per poder fer front a la pobresa energètica, present arreu.

Com puc estalviar? Com fer el seguiment del consum d’energia? Què em diu la factura elèctrica? Com la puc optimitzar? Quina companyia elèctrica em va millor? Els dubtes i qüestions plantejades pels ciutadans han estat múltiples.

Pels organitzadors, el resultat és molt positiu i l’enriquiment ha estat compartit. Els estudiants de multimèdia de la Casa d’Oficis de Vapor Llonch han tastat com és això de portar a terme una campanya de Street marketing ideada per ells mateixos. Els ciutadans de Sabadell, sensibles a aquesta problemàtica, s’han informat sobre el banc d’energia, com participar en l’estalvi solidari per la probresa energètica i el canvi climàtic. Els més actius a les xarxes socials se n’han fet ressò i també a través dels comptes de facebook, twitter i instagram tant del banc d’energia com de la Casa d’Oficis Sabadell Sud.

Des de l’Associació Banc d’Energia fem un balanç molt positiu i us convidem a tots els que heu pogut participar i als que encara no, que en feu ressó i difusió entre els vostres coneguts i us informeu al nostre web (http://bancdenergia.org/sabadell/). Només el boca-orella, de veí a veí pot impulsar el banc d’energia a Sabadell i consolidar la seva difusió a la ciutat. Som-hi!!! L’energia és cosa de tots!