Taller-presentació del banc d’energia a l’Espai de Consum Responsable

El dimecres 6 de juny, en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, presentarem el projecte del banc d’energia al nou equipament municipal Espai de Consum Responsable, al barri de Sant Antoni de Barcelona.

Eines per a l’estalvi energètic

En aquest taller-presentació aprendrem a usar eines pràctiques per a l’estalvi i l’eficiència energètica a casa: l’aplicació d’estalvi energètic de la nostra web i l’e-Tarpunòmetre, un aparell mesura consum elèctric, temperatura i humitat relativa. A més, descobrirem l’estalvi solidari que proposem des del banc d’energia, i com a través de l’estalvi en la despesa energètica podem beneficiar a les persones que estan en situació de vulnerabilitat energètica.

Les persones participants que tinguin dificultat d’accés a internet o prefereixin un acompanyament en l’ús de l’aplicació online, poden portar la seva darrera factura d’electricitat i gas. Després de la presentació hi haurà ordinadors disponibles per utilitzar el programa d’estalvi d’energia i una persona que assessorarà en el seu ús.

bancs d’energia locals per a l’apoderament i la solidaritat energètica

Al banc d’energia promovem la creació de nous grups locals, com els de Vilanova i la Geltrú, Sabadell o Premià de Dalt. Esperem que a Barcelona puguem tirar endavant aquesta iniciativa de la mà de les entitats dels barris, com ha estat en el cas de Sant Antoni.

Juntes multipliquem forces!

 

Taller-presentació: Descobreix el banc d’energia

Espai de Consum Responsable. Rda. Sant Pau, 43 baixos, Barcelona

Dimecres 6 de juny, 18:30h

Gratuït

Taller-presentació banc d'energia, 6 muny Espai de Consum Responsable