bancdenergia premia de dalt

Estalvia amb el banc d’energia!

Saps quin és el potencial d’estalvi a la teva factura?

T’ajudem a reduir la despesa energètica de casa teva >>>

Premià de Dalt és un municipi d’uns 10.400 habitants pioner en el tractament de les situacions de vulnerabilitat per pobresa energètica que pateixen més de 100 famílies, aplicant l’esquema #EstalviarPerCompartir que relaciona estalvi energètic (lluita contra el canvi climàtic) i solidaritat amb les famílies més vulnerables, millorant les condicions d’habitabilitat i eficiència energètica de les seves llars.

Sóc Premianenc i vull formar part del banc d’energia!

Fes-te teu el lema #EstalviarPerCompartir

Participar amb el banc d’energia de Premià de Dalt és fàcil, pràcticament no té cost afegit, desgrava i permet assolir tres impactes importants relacionats amb l’energia:

 • impacte econòmic personal: estalvi per a tu;
 • impacte social de proximitat: reducció del patiment de les persones veïnes que es troben en situació vulnerable per pobresa energètica;
 • impacte ambiental global: reducció d’emissions d’efecte hivernacle i millora del medi ambient.

És una iniciativa dirigida tant a persones/famílies, com a entitats, escoles, comerços, empreses, equipaments municipals, … tots hi tenim cabuda.

No és important si la capacitat d’estalvi energètic és petita o gran. L’important és participar, sentir que estem tots empenyent per mirar de resoldre aquesta problemàtica de la pobresa energètica a la nostra vila bo i assolint alhora altres impactes importants, adaptant el compromís a la realitat de cadascú. Perquè petites accions multiplicades per moltes petites accions proporcionen sempre un impacte important.

Et toca a tu. Apunta’t ara!

COL·LABORAR ÉS MOLT FÀCIL I TOTHOM HI SURT GUANYANT!

 • Adhereix-te a l’estalvi energètic solidari o fes un donatiu periòdic

  Amb una quota de compromís de participació molt petita (un cost real de només 3,75 €/any *), promou l’estalvi i l’eficiència a casa teva pensant en el benefici triple que tindrà: per tu, pel medi ambient i per aquelles famílies veïnes que estan en situació vulnerable per pobresa energètica.

  T’ajudarem i una petita part dels estalvis que assoleixis (en realitat menys d’un 10% de l’estalvi *) revertiran en una clara finalitat social, afavorint també el compliment d’objectius de sostenibilitat ambiental.

  * En ser donacions que es vehiculen a través de la Fundació Coop57 amb qui l’Associació Banc d’Energia té un conveni de col·laboració estratègic, les aportacions que es fan (15€/any i un 35% dels estalvis assolits en #EstalviarPerCompartir) tenen dret a una desgravació fiscal del 75%:

  + Dona’ns un cop de mà fent difusió, fent-te Amic/ga voluntari/ària o incorporant-te com a soci/a de l’Associació

  Perquè de vegades és tan important un cop de mà com una aportació econòmica 😉

  Participa!   🙂 

 • COM POTS AJUDAR AMB LA TEVA ORGANITZACIÓ o EMPRESA?

   

  ORGANITZACIÓ o EMPRESA AMIGA

  Activa la Responsabilitat Social Local

  Col·labora voluntàriament en allò que et sigui més propi o fàcil (difusió del projecte, serveis que podries oferir,…) i fes explícit el teu compromís de la manera que et vagi millor:

  amiga Afinança mesures d’urgència de baix cost en una llar vulnerable (il·luminació, aïllament bàsic,…): 100 €/any (realment 65 €/any*)

   

  amiga A+patrocina l’acompanyament energètic complet en una llar vulnerable (auditoria, formació, mesures d’urgència): 500 €/any (realment 325 €/any*)

   

  amiga A++contribueix a una millora energètica substancial en una llar vulnerable (revisió, millora o substitució d’electrodomèstics ineficients, aïllament de sostres o parets desprotegides, ajust de portes i finestres,…): 1.000 €/any (realment 650 €/any*).

  Què obtens a canvi?

  • Informació de l’impacte dels fons aportats.
  • Certificat d’adhesió  col·laboració personalitzat
  • Distintiu per a l’establiment i/o web, i logo de l’empresa o organització a l’apartat de col·laboradors de la pàgina web del banc d’energia
  • Invitació a una jornada de formació sobre estalvi energètic
  • Material per difondre el projecte i sensibilitzar els clients

   

  ORGANITZACIÓ o EMPRESA PARTICIPATIVA

  #EstalviarPerCompartir

  participativa A++Aa més a més de ser organització o empresa amiga, en la modalitat que escolliu, participareu fent estalvi energètic solidari compartint el 35%* dels estalvis que genereu per a acció social contra la pobresa energètica.

   

  Què obtens a canvi a més a més?

  T’ajudarem a que la teva organització prengui consciència de l’ús de l’energia i estableixi mesures bàsiques d’estalvi.

  • Auditoria energètica bàsica
  • Suport en consultes
  • Sistema de seguiment de consums i estalvis
  *Donacions subjectes a desgravació fiscal d’un 35%

   

  ORGANITZACIÓ o EMPRESA PATROCINADORA

  Sigues pioner i patrocina el banc d’energia per fer-lo créixer

  patrocinadora A+++Ajudaràs a fer créixer aquest projecte pioner i innovador. Apunta’t a la innovació social patrocinant el banc d’energia!

   

  Participa!    💡

  En qualsevol cas, feu-nos saber el vostre interès a través del formulari següent i ens posarem en contacte de seguida amb vosaltres.

  Nom

  Correu electrònic

  Missatge

  He llegit l'avís legal i accepto la política de privacitat i protecció de dades

  Demostra'ns que no ets una màquina. Posa el codi a sota.
  captcha

 • Adheriu-vos a l’estalvi energètic solidari

  El conveni entre l’Ajuntament i l’Associació Banc d’Energia preveu aplicar l’esquema #EstalviarPerCompartir al conjunt d’equipaments municipals. Però si voleu ser promotors actius d’aquesta iniciativa, ens coordinarem amb l’equip tècnic de l’Ajuntament i descobrirem conjuntament l’ús de l’energia i segur que trobem oportunitats d’estalvi energètic que podrà tenir un triple impacte: social, medi ambiental i econòmic.

  Si sou un equipament públic no municipal, no patiu que trobarem la manera de col·laborar!

  En qualsevol cas, feu-nos-ho saber a través del formulari següent i ens posarem en contacte de seguida amb vosaltres.

  Nom

  Correu electrònic

  Missatge

  He llegit l'avís legal i accepto la política de privacitat i protecció de dades

  Demostra'ns que no ets una màquina. Posa el codi a sota.
  captcha

El concepte de vulnerabilitat energètica inclou aquells casos que estan en procés d’empitjorar les seves possibilitats per cobrir de forma raonable, autònoma i contínua les seves necessitats bàsiques, fent que les restriccions en consums bàsics d’aigua i energia […]