imatge mans bancdenergia
Les escoles de la Fundació Collserola treballem el projecte “Molt més que estalvi energètic” Premi d’Excel·lència Energètica amb els alumnes de 2n d’ESO. Amb aquest projecte, ens hem fet més conscients de les diferents cares associades a l’energia, també la de pobresa energètica amb la iniciativa del banc d’energia, amb qui col·laborem. Fruit d’aquesta conscienciació, des de l’escola s’ha plantejat una acció solidària per combatre la pobresa energètica i el canvi climàtic, i animem a totes les famílies a estalviar amb el banc d’energia!
fundacio collserola logo

Estalvia amb el banc d’energia!

Posem a la teva disposició eines online per a la descoberta i l’empoderament energètic per tal que puguis reduir la despesa energètica de casa teva. I ens posem a la teva disposició per ajudar-te en allò que necessitis.

Prova-ho i fes #EstalviarPerCompartir!

El concepte de vulnerabilitat energètica inclou aquells casos que estan en procés d’empitjorar les seves possibilitats per cobrir de forma raonable, autònoma i contínua les seves necessitats bàsiques, fent que les restriccions en consums bàsics d’aigua i energia […]