Te toca a ti #pobrezaenergética

Te toca a ti es la campaña de difusión que iniciamos para darnos a conocer de manera más amplia y invitarte a actuar, participando de este proyecto de proximidad, abierto, dinámico y transformador que es el banco de energía.

Nos queremos hacer visibles y aprovechar para complementar el mensaje escueto de las piezas ‘publicitarias’ con actividades en el espacio público. Porque no hay nada como la proximidad para conectar y contártelo personalmente.

Te toca a ti

porque la pobreza energética es muy cerca de tu casa: en la calle, en el barrio, en el municipio.Personas mayores sufrida que no pide ayuda y esconde su situación de manera peligrosa. Familias con los miembros en paro que sobreviven sufriendo por la educación de sus hijos o la salud propia.Personas que trabajan pero con condiciones y sueldos precarios que no les permiten evitar el riesgo de exclusión. Gente como tú que, por aquellas cosas de la crisis económica, la vida les ha dado un giro de 180º. Y todo esto tiene impactos sociales importantes sobre estas familias pero también sobre el conjunto del barrio y del municipio.

Te toca a ti

ser parte de la solución al problema. Puedes hacerlo sin coste para ti y beneficio para todos con la propuesta de ahorro solidario #AhorrarParaCompartir del banco de energía. Te ayudamos a ahorrar en tu factura energética y, con una pequeña parte del ahorro que alcances (junto con muchas otras contribuciones de ciudadanos, empresas, organizaciones y administración), haremos posible que las familias en situación vulnerable de tu entorno puedan mejorar sus condiciones energéticas.

Te toca a ti

decidir participar en el banco de energía y contribuir a un triple impacto:

 • impacto económico personal: ahorro para ti;
 • impacto social de proximidad: reducción del sufrimiento de las personas vecinas que se encuentran en situación vulnerable por pobreza energética;
 • impacto ambiental global: reducción de emisiones de efecto invernadero y mejora del medio ambiente.

Anímate y apúntate ahora! Y hazlo correr, utilizando si quieres la imagen GIF en tus redes o web.

 • Adhereix-te a l’estalvi energètic solidari o fes un donatiu periòdic

  Amb una quota de compromís de participació molt petita (un cost real de només 3,75 €/any *), promou l’estalvi i l’eficiència a casa teva pensant en el benefici triple que tindrà: per tu, pel medi ambient i per aquelles famílies veïnes que estan en situació vulnerable per pobresa energètica.

  T’ajudarem i una petita part dels estalvis que assoleixis (en realitat menys d’un 10% de l’estalvi *) revertiran en una clara finalitat social, afavorint també el compliment d’objectius de sostenibilitat ambiental.

  * En ser donacions que es vehiculen a través de la Fundació Coop57 amb qui l’Associació Banc d’Energia té un conveni de col·laboració estratègic, les aportacions que es fan (15€/any i un 35% dels estalvis assolits en #EstalviarPerCompartir) tenen dret a una desgravació fiscal del 75%:

  + Dona’ns un cop de mà fent difusió, fent-te Amic/ga voluntari/ària o incorporant-te com a soci/a de l’Associació

  Perquè de vegades és tan important un cop de mà com una aportació econòmica 😉

  Participa!   🙂 

 • COM POTS AJUDAR AMB LA TEVA ORGANITZACIÓ o EMPRESA?

   

  ORGANITZACIÓ o EMPRESA AMIGA

  Activa la Responsabilitat Social Local

  Col·labora voluntàriament en allò que et sigui més propi o fàcil (difusió del projecte, serveis que podries oferir,…) i fes explícit el teu compromís de la manera que et vagi millor:

  amiga Afinança mesures d’urgència de baix cost en una llar vulnerable (il·luminació, aïllament bàsic,…): 100 €/any (realment 65 €/any*)

   

  amiga A+patrocina l’acompanyament energètic complet en una llar vulnerable (auditoria, formació, mesures d’urgència): 500 €/any (realment 325 €/any*)

   

  amiga A++contribueix a una millora energètica substancial en una llar vulnerable (revisió, millora o substitució d’electrodomèstics ineficients, aïllament de sostres o parets desprotegides, ajust de portes i finestres,…): 1.000 €/any (realment 650 €/any*).

  Què obtens a canvi?

  • Informació de l’impacte dels fons aportats.
  • Certificat d’adhesió col·laboració personalitzat
  • Distintiu per a l’establiment i/o web, i logo de l’empresa o organització a l’apartat de col·laboradors de la pàgina web del banc d’energia
  • Invitació a una jornada de formació sobre estalvi energètic
  • Material per difondre el projecte i sensibilitzar els clients

   

  ORGANITZACIÓ o EMPRESA PARTICIPATIVA

  #EstalviarPerCompartir

  participativa A++Aa més a més de ser organització o empresa amiga, en la modalitat que escolliu, participareu fent estalvi energètic solidari compartint el 35%* dels estalvis que genereu per a acció social contra la pobresa energètica.

   

  Què obtens a canvi a més a més?

  T’ajudarem a que la teva organització prengui consciència de l’ús de l’energia i estableixi mesures bàsiques d’estalvi.

  • Auditoria energètica bàsica
  • Suport en consultes
  • Sistema de seguiment de consums i estalvis
  *Donacions subjectes a desgravació fiscal d’un 35%

   

  ORGANITZACIÓ o EMPRESA PATROCINADORA

  Sigues pioner i patrocina el banc d’energia per fer-lo créixer

  patrocinadora A+++Ajudaràs a fer créixer aquest projecte pioner i innovador. Apunta’t a la innovació social patrocinant el banc d’energia!

   

  Participa!    💡

  En qualsevol cas, feu-nos saber el vostre interès a través del formulari següent i ens posarem en contacte de seguida amb vosaltres.

  Nombre

  Correo electrónico

  Mensaje

  He leído el aviso legal y acepto la politica de privacidad y protección de datos

  Demuéstranos que no eres una máquina. Pon el código.
  captcha

 • Adheriu-vos a l’estalvi energètic solidari

  El conveni entre l’Ajuntament i l’Associació Banc d’Energia preveu aplicar l’esquema #EstalviarPerCompartir al conjunt d’equipaments municipals. Però si voleu ser promotors actius d’aquesta iniciativa, ens coordinarem amb l’equip tècnic de l’Ajuntament i descobrirem conjuntament l’ús de l’energia i segur que trobem oportunitats d’estalvi energètic que podrà tenir un triple impacte: social, medi ambiental i econòmic.

  Si sou un equipament públic no municipal, no patiu que trobarem la manera de col·laborar!

  En qualsevol cas, feu-nos-ho saber a través del formulari següent i ens posarem en contacte de seguida amb vosaltres.

  Nombre

  Correo electrónico

  Mensaje

  He leído el aviso legal y acepto la politica de privacidad y protección de datos

  Demuéstranos que no eres una máquina. Pon el código.
  captcha