#estalviarpercompartir amb monitors d’energia efergy

Un dels consells més útils que us podem donar per estalviar energia a casa i fer #estalviarpercompartir és adquirir un aparell que mesura el consum d’energia.

És com un comptador portàtil, molt fàcil d’instal·lar, que es pot posar a qualsevol lloc visible per anar observant i investigant com utilitzem l’energia, fer-nos conscients i aprendre a gestionar-la millor, perquè presenta el consum en temps real de manera fàcilment entenedora. Serveix per conèixer quin és el consum quan sembla que tot està parat (en kWh o en €), què gasta cada aparell i quina potència utilitzes (i per què). Aquesta informació és molt útil per gestionar millor l’ús de l’energia elèctrica. Es calcula que es pot assolir un estalvi de fins un 20%, gens despreciable oi?

Conscients de la utilitat d’aquest aparell, volem oferir-lo en condicions moooolt favorables a tots els que us sumeu a fer #estalviarpercompartir. Aquesta proposta és possible gràcies a la col·laboració amb el fabricant efergy, que ha volgut participar així de la iniciativa del banc d’energia, facilitant-nos també l’adquisició de material per a la diagnosi energètica de famílies en situació vulnerable per pobresa energètica. Tarpuna col·labora en aquesta proposta facilitant el canal de venda.

Valorat en 59,90€, el pots adquirir per només 39,90 € (IVA inclòs), però cal que t’adhereixis al banc d’energia com a mínim en la modalitat d’estalvi solidari.  Perquè compartir el teu estalvi és la millor inversió social: per a tu no té cost i per a les llars en situació vulnerable per pobresa energètica només té beneficis!

Adhereix-te i et posarem totes les facilitats per tal que puguis tenir el teu monitor d’energia i t’adjudarem a que l’aprofitis al màxim!

participabe1