Alumnes de l’Escola Illa dissenyaran la imatge gràfica

L’Escola Illa de Sabadell col·labora amb el banc d’energia dissenyant la imatge gràfica per a campanyes de difusió. La col·laboració és una nova oportunitat de fer xarxa i d’amplificar les sinèrgies que es produeixen al voltant de la iniciativa del banc d’energia.

La Núria Gomis i l’Aleix Gómez han estudiat 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària, i desenvoluparan la proposta d’estratègia conceptual i gràfica que exercirà de fil conductor i eix de la campanya de difusió. També es proposaran i es generaran elements de suport de comunicació.

El treball està tutoritzat pels professors de Projectes, Carina Garrido i Germán Chamorro, amb un equip de suport ampliat format per en Joan Canal, responsable de l’estratègia de comunicació, en Jaume Enciso, coordinador del banc d’energia a l’Ajuntament de Sabadell, i responsables del banc d’energia.

El passat 18 de juny es va realitzar la presentació del banc d’energia i de la plataforma de comunicació a tot l’equip de treball. La presentació va permetre contextualitzar la iniciativa del banc d’energia, explicar els eixos principals de comunicació i marcar objectius i criteris bàsics a partir dels quals començar a treballar.

L’Escola Illa és un centre municipal d’ensenyaments d’art i disseny, de reconegut prestigi en l’àmbit de l’ensenyament públic de les arts i el disseny, que disposa d’una variada oferta educativa relacionada amb el món de les arts visuals, el disseny gràfic, el disseny de moda i la il·lustració, i adreçada a tota mena de públic.